emelierengart!

Youtube kanal?

Lovers! Nu har jag kanske något som fångar ert intrese och det handlar om youtube, för att gå in mer på det, en kanal.

Har funderat lite kring om det är något som kanske önskas? Skriv skriv skriv ifall det är något roligt, hade tänkt mig någon sorts makeupkanal kanske?

Kom med förslag och önskemål så skulle det vara BÄST. Puuuuss

19:11 3 februari

Just nu sitter jag nergrävd i plugg och håller förtillfället på med en debatt kring hur en våldtäcksman straffas. Ska se om jag hinner med lite andra

inlägg senare ikväll. Puss

Och jag förblev inget

Han tog och jag gav, han tog min tid och jag gav han mitt hjärta. Jag lät det gå på, jag lät mig själv bli hans inget medan han förblev mitt allt. Han lovade mig världen men ändå bröt alla löften som sas. Det blev så svårt att njuta av fingertoppar smeka längs min ryggrad efter att han satt så många knivar i ryggen. Han slet mig itu medan jag svävade på moln. Han lever vidare och har ingen aning om vilka spår han satt i mig.

 

03:12

”Darling Its okay to show them your beautiful scars, they will judge but you know what´s true”

När det kommer till att blotta sig för omvärlden är det oftast rädsla som hindrar en. Du vet att du är stark nog, du vet vad du har att säga och du vet ditt mål, men det sitter i märgen någonstans att vad händer om förståelsen du söker inte kommer finnas där. Samhället behöver bevittna vad det skapar med oss ensamma själar som går vilse ibland, prövningar som vi ställs för dagligen, hinder som är lika många mil höga som vår ålder är. Du som jag bär på ärr som vi samlat på oss genom åren, vissa ser man på med ångest och bröstet fylls med förtvivlan andra skapar ett vackert leende på läpparna för det har skapats ett minne på din kropp som inte tynar bort med åren. Vissa av oss döljer dessa bildningar med tyg eller spackel inte är det alltid för att man inte orkar med frågor och spekulationer ibland är det för sin egen skull, du vill komma över det snabbare, inte bli påmind.

Jag kan känna mig förvirrad ibland, det jag en gång velat göra och de mål jag satt upp känns meningslösa. Allt du önskar dig är att någon skänker klarhet till tankarna. Att du har någon som berättar vem du är och vad du vill uppnå.

Det kommer finnas stunder du tittar tillbaka på hur det engång vart för dig och det kommer komma som ett knivhugg rakt mot hjärtat och det kommer kännas som varenda bit av dig gick sönder på en bråkdel. Det kommer göra ont, det lovar jag. Jag som dig är rädd att få återfall, vare sig det handlar om missbruk eller helt enkelt att orken börjar rinna ut och ljuset håller på att slockna. Du måste komma ihåg i just den sekunden att du har klarat det en gång och du vet vad som kommer ske och du kommer orka. Du kommer gråta, det kommer att göra ont, men älskling det kommer bli okej.

”För även om mörkret ligger tätt och det är svårt att se. För även om sorgen ligger nära och det är svårt att le. Aldrig ska du tro att du för alltid kommer vara fången. För det är alltid som mörkast precis innan soluppgången.”

Sony? Canon? Nikon?

Nu är det min tur att fråga er om ni har några tips på bra systemkameror eller kompaktkameror, som tar bra bilder och även filmar i HD!

Sony? Canon? Nikon?

måndag

Grå och trist måndag som består av alldeles för mycket snö som det ser ut som. Jag har inte lämnat huset på hela dagen och om jag ska vara ärlig så lämnade jag sängen för endast någon timme sedan. Dagens planer är att få klart några skoluppgifter som ska vara inlämande i veckan för orkar inte släpa på desa längre, måste även städa och fixa ordning lite saker och om det skulle finnas tid över kommer jag se till att det finns något spännande och roligt att läsa senare! Puss

00:44

Lovers! Klockan visar läggdags snart och med tanke på att jag fått ynka 2 h sömn det här dygnet känner jag att det är dags. Dagen har bestått utav skola för att sen hetsa runt och hitta nått snygg plagg inför helgens bravder men med det dåliga sortimentet affärerna erbjuder så här års blev det utan att lyckas. Tog tåget hem vid 3 tiden och åkte och mötte upp mamma och gjorde lite ärenden och det sluta med att jag fick med mig en rå snygg kjol och även en riktigt tuff bh som jag kan lägga upp bild imorgon när ljuset ger lite mer rättvisa till kameran. Imorgonen är det inga planer bortsett att få klart lite uppgifter i skolan och förmodligen möta upp en kompis. Blir det en sömnlös natt så hade jag planer att fixa i ordning lite inlägg för er, och om ni har några önskemål är det bara att hojta till så ska jag göra mitt bästa. Nej du är det dags att sminka av sig och lägga sig! Godnatt

 

Malene Birger - Grinolas

Lovers! Jag fick en fråga kring min väska! Jag har Grinolas vilket är den stora modellen, jag är relativt liten och väskan ser stor ut på mig men det var precis det jag var på jakt efter, en stor rymlig prisvärd väska. Den rymmer kläder, dator, skolböcker m.m och det är en perfekt större vardags väska. Jag beställde min från boozt och fick hem den endast någon dag efter beställingen lades. Har ni några andra frågor är det bara att skriva. Puss

Make me up

Fick med mig det här när jag var i Täby igår, det går verkligen inte att gå in på Kicks och komma tomhänt därifrån.

Sephora, Nars blush - deep throat

Kicks, MAC cremesheen lipstick - modesty, lip pencil - dervish, pro longwear waterproof brow set - emphatically blonde